Контакт

Барате повеќе информации? Ви треба помош? Пишете на infomk@perutnina.eu.

Перутнина Птуј дооел Скопје

Ул. Беласица бр 2
1000-Скопје, Р.Македонија

Тел: ++389 2 3218 498
Факс: ++389 2 3218 607

Е-пошта: infomk@perutnina.eu