• Краковски мисиркини гради цца. 1600г

  Мисиркин колбас со 30% намалена масна вредност и одлична текстура. Совршен за обложени парчиња леб – комбинација која е  премногу вкусна и здрава

  Производот не содржи глутен

 • Краковски мисиркини гради – Слајс

  Одличен мисиркин колбас, тенко исечен. Производот е сочен, вкусен и ниско калоричен, со прекрасна арома. Погоден за секојдневна подготовка на разни јадења.

  Пакување 100 г

 • Пилешки гради

  Одличната салама од месо од пилешки гради е совршена за вкусен сендвич со малку масти. Се разбира зависно од тоа со што ќе ја комбинирате.

  Пакување: 200 g, 500 g, 1600 g

 • Сечени пилешки гради

  Пилешките гради се добро познат производ, затоа воопшто не ја сменивме содржината. Но, го освеживме пакувањето и на амбалажата додадовме повеќе информации за вас.

  Пакување: 100 g

 • Мисиркина шунка – Слајс

  Мисиркината шунка е призвод кој досега го имате купувано во друга амбалажа. Новото пакување е попрактично, а шунката, како што знаете, се сочни, вкусни и нискокалорични, со извонредна арома.

  Пакување 100 г

 • Сечени пилешки гради со црн бибер

  Гради од пилешко месо, зачинети со црн бибер за побогат и посилен вкус. Послужете ги во сендвич или како сечена закуска.

  Пакување: 100 g

 • Сечена шунка од мисирка

  Шунката од мисирка е производ што порано го купувавте во друга амбалажа. Новата амбалажа е попрактична, а шунката е иста како што ја знаете, сочна, вкусна и нискокалорична, со одлична арома.

  Пакување: 100 g

 • Димени гради од мисирка

  Димените гради од мисирка се термички обработен производ, готов за уживање. Приготвени се од парчиња месо од мисирка, малку димени.

  Без алергени.
  Пакување: 1700 g

 • Пилешки гради со бибер

  Гради од пилешко месо, зачинети со бибер за побогат и посилен вкус. Послужете ги во сендвич или како сечена закуска.

  Пакување: околу 1000 g

 • димени пилешки гради

  Пилешки гради се термички обработен производ, готов за уживање. Приготвени се од парчиња пилешко месо, малку димени.
  Без алергени.

  Пакување: околу 1000 g