CHICKEN TV

При откривањето на нови креативни рецепти за нашите производи Перутнина Птуј - Натур Премиум, нашето кулинарско одушевување го презеде кујната на Примож Долничар. Во текот на готварските средби, снимања, настана идејата да ги здружиме своите сили и храбро да го започнеме процесот, во којшто би настанувале извонредни рецепти. Низ емисиите ќе Ви понудиме и разни награди и можности за средби со Примож на Перутнина Птуј настаните. 

Примож Долничар го обзеде креативното готвење со производите Натур Премиум. Ние сакаме Вас да Ве обзеде креативното готвење со Примож. Првиот склоп емисии со 10 рецепти нуди мајсторски решенија за готвење набрзина. Идејниот концепт настана во времето на карантинот, каде што готвењето не само што служеше да нè нахрани, туку и да не направи посреќни. Рецептите добро ќе Ви дојдат во текот на неделата со многу обврски или кога ќе посакате само набрзина да подготвите нешто за да можете денот да го искористите за прошетки во природа.

Preberi več

Грил рецепти од медитеранотa

Web slika chickenTV piknik 640x6404

Сите му се радуваме на излетот веднаш штом ќе почнат да се наѕираат првите пролетни сончеви зраци. Годинава првите уживања малку ни ги зачини карантинот. За да го надминеме благиот „кисел вкус“ и интензивно да го доловиме излетничкото кулинарско уживање на отворено, ви подготвивме нов склоп на емисии на ‘’PP Chicken TV’’ со 8 емисии. Вашите излети веќе никогаш нема да бидат исти