Во Перутнина Птуј и во вонредна ситуација на епидемија на коронавирусот обезбедуваат непрекинато снабдување со нивните производи.

Притоа доследно ги спроведуваат усвоените превентивни мерки за ограничување на ширењето на вирусот и упатствата на јавните стручни институции.

и како едно од ретките претпријатија за производство на прехранбени производи со воведен интегриран производствен процес обезбедуваат безбедност, квалитет и контрола врз производите во целиот синџир од нива до виљушка како секој ден, така и во времето на епидемија на коронавирусот. 

Preberi več

Pepe

Децата ретко го сакаат истото што и возрасните. Особено кога станува збор за храна. Затоа, ние ја развивме линијата „Пепе препорачува“ од висококвалитетни производи специјално наменети за деца.

Slim & Fit

Пилешкото и мисиркиното месо се вистински избор за оние кои внимаваат на својата тежина или едноставно сакаат да јадат здраво, а во исто време да уживаат во меса со полн вкус и арома.

Сертификати и Стандарди за Квалитет

Нашите високи стандарди за квалитет ја отвараат вратата до потрошувачите со големи барања во Европа и другите земји.

Сигурно размислувате што да зготвите денес?

Со шеф Никола имаме одличен предлог за Вас! Добар апетит 

За нас

Групацијата Перутнина Птуј е меѓународна групација на компании со долга традиција. Нашата главна цел е да приготвуваме природна, здрава и вкусна храна. Ние си ги имаме поставено највисоките стандарди за квалитет, следливост, безбедност и екологија.