Шеф Никола Мишковски & Перутнина Птуј

Најавуваме нешто ново и многу вкусно! Заедно со мастер Шеф - Никола Мишковски ќе Ви подготвуваме одлични јадења, награди и настани Ваше е само да не следите! 
Добар апетит!

Video - EPIZODA 1