PP grill day

25 и 26 ЈУЛИ

МОЖЕБИ НЕ МОЖЕМЕ ДА СЕ ДРУЖИМЕ НА МАСОВНИ ПИКНИК ЗАБАВИ, но можеме да правиме скара и да се дружиме со своите најмили. 

И да учествуваме на интернационалниот ПП GRILL day. Ќе печеме скара во повеќе држави, на повеќе локации, во ист ден. Ќе се забавуваме во виртуелното. Богато ќе наградуваме, ќе споделуваме грил рецепти. Ќе запознаваме совршени пикник локации. Учествувај и ти!

Пријави се на Фејсбук евентот ПП GRILL DAY!

Кон објавите додај го хаштагот #ppgrillday и на тој начин ќе учествуваш во извлекувањето на богатите ПП награди.

ВАЖНО: Објави на својот Фејсбук профил со #ppgrillday и прати ни линк во приватна порака!

 

Во неделите до настанот ќе подготвиме за вас повеќе наградни игри и на тој начин дополнително ќе ве поттикнеме да го прославиме „празникот“ на ПП пилето на скара.

Нека дознае целиот свет дека ПП пилето е најдобро!

Следи нè.