Свежо пилешко месо

 • Piknik izdelki BBQ krilca

  BBQ крилца

  Горни делови од пилешки крилца. Маринирани се во сос за скара и веќе подготвени за печење. Идеални се за летни пикници, во коишто ќе уживаат и најмладите.

  Пакување: 500 g

 • Piknik izdelki fit nabodalca

  Фит ражничи

  Кога ќе посакате нешто лесно, а вкусно. Нежно зачинетите фит ражничи се одлични како зготвени на скара или печени во тавче. Но, најдобри се на вашата чинија.

  Пакување: 400 g