• Поли хеми тост

  Новата Поли ѕвезда со дури 90% пилешко месо. Поли хеми тост пилешката шунка овој пат одушевува и со новата квадратна форма, идеална за топли сендвичи. Веќе исечена, подготвена е за авантура во топлите сендвичи, како и на пици и други вкусни ужини.

  Пакување: 150 g

 • Поли

  Тоа е најомилениот пилешки барен колбас на сите генерации. Особено ја сакаат децата, младите, возрасните мажи и жени, средовечните, пензионерите и старите лица.

  Без алергени.
  Пакување: 220 g, 500 g

 • POLI HAMMY

  Само за големи …Новата пилешка шунка.

  Дури 90 % пилешко месо.
  Поли пилешката шунка е внимателно подготвена од високо квалитетно пилешко месо. Во устата е сочна и мека. Нѐ одушевува со пријатната светло розова воја, структурата на шунката и нежниот мирис. Може да ја добиеме веќе исечена, во разни големини и пакувања

  Пакување: 400 g

 • Поли виршла

  Висококвалитетен пилешки обарен колбас направен од дури 90% пилешко месо. Можете да и речете се... Но никогаш немојте да ја наречете виршла!

  Дури и да го испечете, сепак останува 100% ПОЛИ!

  Пакување: 260 g, 330 g

 • Поли коктел

  Нека започне забавата! Коктел Поли е тука! Нов Поли! Висококвалитетен колбас со пилешка боја и исклучително 90% пилешко месо. Можете да и речете се... Но никогаш немојте да ја наречете виршла! Тоа е Коктел Поли!

  Пакување: 330 g

 • Поли мини – виршла

  Одличната Поли со исклучително 90% пилешко месо, исто така, во мини верзија за најмладите фанови на Поли.

  Без алергени.

  Пакување: 130 гр