• SlimFit izdelek piscancje prsi klobasa

  Пилешки гради

  Одличната салама од месо од пилешки гради е совршена за вкусен сендвич со малку масти. Се разбира зависно од тоа со што ќе ја комбинирате.

  Пакување: 200 g, 400 g, 1600 g

  PP manj mascob PP manj soli PP brez glutena
 • Slimfit izdelki Piscancje prsi narezek

  Сечени пилешки гради

  Пилешките гради се добро познат производ, затоа воопшто не ја сменивме содржината. Но, го освеживме пакувањето и на амбалажата додадовме повеќе информации за вас.

  Пакување: 100 g

  PP manj mascob PP manj soli ikona brez glutena 2
 • Slimfit izdelki Piscancje prsi dimljene narezek

  Мисиркина шунка – Слајс

  Мисиркината шунка е призвод кој досега го имате купувано во друга амбалажа. Новото пакување е попрактично, а шунката, како што знаете, се сочни, вкусни и нискокалорични, со извонредна арома.

  Пакување 100 г

 • Slimfit izdelki Piscancje prsi s poprom narezek

  Сечени пилешки гради со црн бибер

  Гради од пилешко месо, зачинети со црн бибер за побогат и посилен вкус. Послужете ги во сендвич или како сечена закуска.

  Пакување: 100 g

  PP manj mascob PP manj soli PP brez glutena
 • SlimFit izdelki Dimljene piscancje prsi v kosu

  Димени гради од мисирка

  Димените гради од мисирка се термички обработен производ, готов за уживање. Приготвени се од парчиња месо од мисирка, малку димени.

  Без алергени.
  Пакување: околу 1700 g

  PP vec beljakovin PP manj mascob PP brez pojacevalcev okusa PP brez barvil
 • Slimfit izdelki piscancje prsi s poprom v kosu

  Пилешки гради со бибер

  Гради од пилешко месо, зачинети со бибер за побогат и посилен вкус. Послужете ги во сендвич или како сечена закуска.

  Пакување: околу 1000 g