Рецепти за производот

  • PP recepti 0005 Perutninsko zelenjavna nabodala

    Раженчиња од пилешко и зеленчук

    Раженчиња од каков било вид се неизбежен дел од секоја скара, бидејќи сите генерации ги сакаат. Направете ги уште поинтересни со разнобоен зеленчук и два различни вида месо.