Рецепти за производот

  • PP recepti 0016 Puranje ruladice s suhimi slivam

    Мисиркини ролати со суви сливи

    Само еден поглед и ќе бидете маѓепсани од овие вкусни ролати со светло мисиркино филе и црни сливи. Не треба да бидете врвен готвач за да го подготвите ова јадење, но дефинитивно ќе наликувате на врвен готвач.